Телефон за контакти: 032 / 635 357
Система за електронно централизирано класиране за прием на децата
в общинските детски ясли и детски градини
на територията на ОБЩИНА ПЛОВДИВ
Начало / Детски заведения / Детски ясли / ДЯ "Детска ясла на мечтите"
  • ДЯ "Детска ясла на мечтите"
Адрес: Централен, УЛ.БОГОМИЛ 6
Местоположение: Виж на картата
Директор: Силвия Митрова
Телефон: 032/632-968 0879162722
Email: yasli10@abv.bg mechtite@plovdiv.bg
Възрастови групи: Яслена група
ДЯ "Детска ясла на мечтите"

Материална база: Детска ясла №10 „Детска ясла на мечтите” е общинско детско заведение с утвърдени традиции в отглеждане и възпитание на деца до 3 годишна възраст. Помещава  се в масивна двуетажна сграда. Има  вътрешен  двор с три обособени площадки със съоръжения за игра и малък басейн на открито.
 
Дейност: В детското заведение функционират 3 смесени яслени групи, в които се отглеждат и възпитават деца от 10 месечна до 3 годишна възраст.
 
Персонал: Отглеждането и възпитанието на децата се извършва от високо квалифициран професионален екип (медицински сестри, помощен персонал и педагог). Всички се отнасят с голяма любов и майчини грижи към децата. Отговорно и търпеливо формират, изграждат и възпитават развитие на правилен говор, сръчност, музикална и физическа култура, съобразени с възрастта на децата и индивидуалните особености на всяко от тях.
 
Занимания: Педагогът разработва седмични програми. Те включват: утринна гимнастика (подвижни игри), природен и социален свят, български език – придобиване на умения за правилно построени изречения, стихчета, музикална, физическа и игрова култура, конструктивно – технически и битови дейности. Всички индивидуални, културни и традиционни празници се честват с много танци, веселие и усмивки.
покажи пълния текст

Меню
За преглед на дневно меню изберете дата от календара.13.07.2021 13:38
Нови свободни места за яслените групи ще бъдат обявявани поетапно през цялото лято, след като се освободят от постъпилите в детска градина