Телефон за контакти: 032 / 635 357
Система за електронно централизирано класиране за прием на децата
в общинските детски ясли и детски градини
на територията на ОБЩИНА ПЛОВДИВ
  • ДГ "Буратино"
Адрес: Централен, УЛ.ЗАГОРЕ 6
Местоположение: Виж на картата
Директор: Димитрия Добрева
Телефон: 032/649-778; 032/643-106;
Email: bura_tino@abv.bg
Възрастови групи: I-ва група, II-ра група, III-та подготвителна група, IV-та подготвителна група

Няма условия за отглеждане на двегодишни деца в първа възрастова група

ВАЖНО !!!
Във връзка със стартирането на процеса за въвеждане на иновативен подход за обучение, възпитание и социализация на детето, чрез прилагането на метода на Мария Монтесори, Ви информираме, че той ще се прилага в  първа  група за деца, родени през 2016г., на учебна 2019/2020 година,  в която всички 7 групи на ДГ"Буратино", ще  се прилага метода на Мария Монтесори.Типово детско заведение на 4 етажа със 7 групи, физкултурен салон, музикален кабинет и  образователни ателиета и работилници по образователни направления:"Стая на приказката", "Мини природонаучен музей " с експонати, хербарии, минерали, насекоми, аквариум, терариум с костенурки и календари на билките;"Кът на сезоните", ""Детска работилница на изкуствата", "Кабинет по английски, "Интерактивен кабинет със звук и картина", "Фолклорен кът", Игрови кът-боулинг, хокей и голф, "Еко-терапевтична пътека", "Еколабиринт", "Екоферма-макети", "Горски кът-макети","Под шатрата на градински шах","Лятна игротека", "Спортна игротека", "Света в макети" и "Децата на света".
покажи пълния текст

Предстоящи събития

16.01.2019г. връчване на дипломи "Монтесори", на завършилите обучителния процес в присъствието на зам. кмет по "Образование, бизнес-развитие, европейски политики и международно сътрудничество" , Община Пловдив; кмет на район"Централен", секретар на НБУ-София, AMI-преподаватели "Монтесори" България. 
покажи пълния текст

Меню
За преглед на дневно меню изберете дата от календара.Допълнителни дейности
Доставчици на допълнителни педагогически услуги в ДГ"Буратино" са:
1. ЕТ"Софи-Софка Янкова"-пиано;Наталия Ранчева
2. "Стилиянидис" ЕООД- таекуондо;Неделин Петров
3. ЕТ"Иван Китин-Прециз бизнес" - футбол, арт-ателие; шах и стелба с лък, Недко Каблешков, Галина Тодорова; Димитър Данаилов, Димо Томов.
4. "Данивер"- английски език, народни танци, модерен балет; Ралица Иванова, Женя Иванова, Ани Николова.

Педагогическите дейности стартират на 01.10.2018г.
покажи пълния текст

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Събирането, обработването и съхраняването на личните данни чрез системата за електронно централизирано класиране за прием на децата в общинските детски ясли и детски градини на територията на Община Пловдив е съобразено с нормативните документи и се използва само за класирането, записването, отглеждането и обучението на децата.

Политика на поверителност и защита на личните данни на Община Пловдив