Телефон за контакти: 032 / 635 357
Система за електронно централизирано класиране за прием на децата
в общинските детски ясли и детски градини
на територията на ОБЩИНА ПЛОВДИВ
  • ДЯ "Палечка"
Адрес: Северен, УЛ.ГЕН.КУТУЗОВ 4
Местоположение: Виж на картата
Директор: Павлина Димова
Телефон: 032/951-680
Възрастови групи: Яслена група

ясли Палечкаясли Палечка   Детска ясла  "Палечка"  е разположена на територията на  район "северен" квартал "Захарна фабрика на тихо и спокойно място, в самостоятелна двуетажна сграда, със собствен, просторен и добре поддържан двор.Разполага с помещения, отговарящи на всички санитарно хигиенни изисквания за правилно отглеждане и възпитание на децата.Отоплява се с централно парно. По
групите има кабелна телевизияи климатици за комфорт на децата през летните месеци.
    Храната се приготвя в собствен кухненски блок и е съобразена с новите тенденций в детското хранене до 3 годишна възраст.
     Децата са разпределени в 4 групи.Те прекарват щастливо деня си под топлите грижи на високо квалифицирани медицински специалисти, педагог, детегледачки с дългогодишен опит в ясленото дело.Те следят за здравословното и физическо състояние на децата и провеждат занимания с тях.
В дневния режим освен свободни игри са включени и различни видове занимания-говорни,музикални,сръчност, физкултурни. С много игри и песни тук се празнуват рожденни дни, празникът на мама,баба Марта,Коледа.
      Усилията на екипа са насочени към посока на развитие на детското възпитание, насърчаване на детските интереси и способности.Желанието ни при напускане на Детска ясла "Палечка" децата да са емоционално развити и психично подготвени за детската градина
покажи пълния текст

Предстоящи събития
   Нетърпеливи да започнат празниците колкото си може по-рано са децата на Детска ясла "Палечка" град Пловдив р-н" Северен" с кмет инж.Ралев .
  Добрия белобрад старец ще пристигне на 19.12.2016 год.Забавното тържество  ще започне от 9.30 часа край празничната елха в приказно декориран кът.
   Малки певци и танцьори ще поздравят с изпълненията си дядо Коледа, очаквайки да получат дългоочакваните си подаръци
    Актьори от Пловдивския куклен театър ще забавляват децата с представлението  Дядо Коледа, къде си?
покажи пълния текст

Меню
За преглед на дневно меню изберете дата от календара.20.01.2022 13:55
617 деца взеха участие в проведеното на 20.01.2022 г. текущо класиране за прием в детските градини и яслите в Пловдив.